dimarts, 12 de juny del 2018

LA CASERNA TANCA EL CURS AMB LA MOSTRA DE TEATRE


L’escola de teatre de Cervera La Caserna va realitzar diumenge passat, la Mostra de Teatre dels i les alumnes de l’escola, el treball de final de curs.

El Teatre Casal va acollir sis obres de teatre corresponents als grups d’infantil i primària i als grups de joves. Va començar la tarda amb els més petits de 3 a 5 anys que van interpretar el conte “El Caragol i l’herba de poniol” i tant el Caragol com la resta d’animalons van arrencar els riures i aplaudiments del públic. Seguidament van pujar a l’escenari els nens i nenes de 6 a 9 anys amb l’obra de creació “El tresor del Drac”. L’obra va tenir vaixell, pirates, batalles, cançons balls i música. I un tresor molt apreciat: amor, diàleg, llibertat d’expressió, democràcia...

Va seguir la primera part amb els nois i noies de 10 a 13 anys, amb una primera obra de creació pròpia dels nens i nenes amb uns “You tubers” que havien de resoldre un assassinat, i per acabar la primera part una obra també de creació i gens fàcil d’interpretar. Un drama “El Dol” inspirat amb la cèlebre obre “La casa de Bernarda Alba”.  

La segona part va ser cosa de joves. Primer amb una obra de teatre “Vides Oposades” amb uns àngels de la guarda que no sempre se’n surten, van fer encongir l’estómac del públic i seguidament “El Malalt imaginari” que va arrencar els riures de tot el pati de butaques.

Moltes emocions que es van transmetre al públic assistent, i que el públic va retornar en forma d’aplaudiments i felicitacions.

L’escola de teatre clou així el curs escolar amb una seixantena d’alumnes inscrits a l’escola i també amb gairebé 150 alumnes dels centres escolars de Cervera i comarca als que La Caserna en realitza classes de teatre com a activitat extraescolar.

Les inscripcions per al proper curs 2018/19 estan obertes a través del web de l’escola: www.lacaserna.cerverapaeria.cat
Gaudiu del teatre!