dimecres, 25 de setembre del 2019

Teatre de Caserna, el grup d’adults, representa Miralls del Passat


El grup d’adults de la Caserna va preparar, el curs anterior, el thriller teatral “Miralls del Passat”, una obra de creació que es va representar el passat mes de juny al Sindicat. Ara, el proper dissabte 5 d’octubre a les 10 de la nit, els actors i actrius representaran de nou aquesta creació, aquesta vegada a la sala Bach del Conservatori.

I és que “Miralls del passat” es una obra de teatre que necessita un espai escènic ben allunyat als teatres convencionals, ja que és un espectacle de proximitat, d’aforament limitat, on actors i públic estan molt a prop, amb una implicació molt directa. 

L’obra ha estat creada a partir d’improvisacions i ha estat dirigida per Goretti Narcís, una de les professores de l’escola de teatre, i interpretada per Camí Soteres, Ana Bellido, Anna Llort, Pere Martí, David Mora i Pere Camps. 

Aquesta serà la segona i última vegada que es representarà aquest thriller teatral, així que tots aquells que no la van poder gaudir tenen una nova oportunitat aquest proper dissabte.