Gioppins, Travelins i Brighelles

En aquesta jornada, la Mostra de Teatre de La Caserna, portarà a l'escenari tres obres molt diferents entre elles. 

Amb el grup de Travelins (nois i noies de 10 a 13 anys) anirem de restaurant, però no un restaurant qualsevol, un "Restaurant de luxe" (obra de creació sota la direcció de la profe de l'escola Anna Llort). Dos padrins surten de la residència per anar a dinar. Els acompanyen la néta d'un d'ells i la tutora de l'altre. Però tot es complica quan la cambrera els va a prendre nota. 

El grup de Gioppins (nens i nenes de 9 a 11 anys) escenificarà "Els detectius", una peça curta creada pels seus actors a base d'improvisacions, sota la direcció de la profe de l'escola Goretti Narcís. Aconseguiran resoldre el cas?

Les noies Brigelles ens explicaran com està la sanitat pública a "In Hospital", una obra de teatre narrada a través d'esquetxos que caricaturitza les visites al metge d'un hospital públic. (els autors són Carles Pons, Patrícia Pardo, Lluna Albert i Gemma Taberner). Les tres noies que representaran aquesta obra estan sota la direcció de l'Anna Llort. 


 Representació

Aquestes tres obres es podran veure el diumenge 13 de juny de 2021 al Teatre de la Passió a les 6 de la tarda (sala 1r pis), en l'última jornada d'aquesta Mostra de Teatre.